På kontoret

Bli vår sambo!

2023-03-17

Kontorslokal på Lindholmen med fantastisk utsikt över centrala staden.

Vi har upp till 6 kontorsplatser till uthyrning för så väl ensamföretagaren som det lilla företaget.

Vi är ett arkitektkontor som precis flyttat in i nyinredda lokaler på Anders Carlssons gata 12 på Lindholmen. Du når kontoret med kollektivtrafik till Regnbågsgatan eller Lindholmspiren, nytt färjeläge byggs dessutom inom kort på kajen vid Pumpgatan. Bilparkering och väderskyddad cykelparkering finns alldeles utanför porten och inom 100 meter finns tillgång till låst cykelrum.

Lindholmen är under stark utveckling och det känns på stämningen som är ung och energisk. En mångfald lunchrestauranger med olika inriktning finns nära. Sommartid har det lokala bryggeriet Fermenterarna öppet med servering utanför på kajen. Precis utanför porten finns också ett härligt kaffeställe och rosteri Morgon Coffee Roasters, precis in till en anlagd strand med solstolar på kajkanten.

Vi hyr ut möblerade kontorsplatser, gärna till dig som är konsult inom byggbranschen, men det är absolut inget krav, och vi vill gärna samarbeta om tillfälle ges. Vi är för närvarande 11 arkitekter och planerare.

Du/ni får:

  • Höj- och sänkbart skrivbord och kontorsstol

  • Flexibel planlösning som kan möbleras utefter behov.

  • Tillgång till fyra bokningsbara mötesrum i varierande storlek, vilrum, kök och skrivare.

  • Vi har även ett bibliotek och modellrum för dig som skissar och bygger fysiska modeller.

  • Vi har ibland våra hundar med oss på kontoret som erbjuder gos och lek.

Vill du bli vår sambo? Hör av dig till:

johan.altenius@alstudio.se
0709-95 52 51

Håll dig uppdaterad

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om spännande projekt, lediga jobb och andra uppdateringar om vad som har hänt i vår studio i Göteborg.