Erfaren planarkitekt

Vi söker en erfaren planarkitekt som får glitter i ögonen av så väl tidiga skisser som färdiga planhandlingar.

Om tjänsten

I rollen som uppdragsansvarig planarkitekt på AL Studio kommer du att vara ansvarig för olika stadsutvecklingsprojekt, exploateringsanalyser, detaljplaner, utbyggnadsförslag och förslag till gestaltning av stadsrum och bebyggelse. Du arbetar med flera projekt parallellt där du driver egna uppdrag i ett team med en eller flera kollegor. Genom samarbetet med dina kollegor vinner ni nya lärdomar som leder till ständig utveckling av kontoret som helhet. Hos oss får du arbeta kundnära med arkitektuppdrag inom kommunala och privata beställare.

Du som söker

Du är utbildad planeringsarkitekt/landskapsarkitekt/arkitekt med flera års yrkeserfarenhet. Du har ett stort intresse för stadsplanering och gillar att driva projekt från skiss till färdig process. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och ser gärna att du har ett kreativt, strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt. Du trivs som bäst i en mindre organisation där vi tillsammans jobbar för en god arbetsmiljö och tycker om att bidra till utveckling både i projekt och i din yrkesroll. Utöver det trivs du och vill bygga goda relationer och samarbeten, med såväl kollegor, befintliga kunder som med nya samarbetspartners. Att ha arbetat inom kommun är ett plus, men inte ett krav. Du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan till jobb@alstudio.se. Intervjuer genomförs löpande med start i januari.

Håll dig uppdaterad

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om spännande projekt, lediga jobb och andra uppdateringar om vad som har hänt i vår studio i Göteborg.