Om oss      Tjänster      Projekt      Nyheter      Kontakt

Jobba hos oss

Sedan starten 2013 har AL Studio vuxit stadigt och vi är numera elva medarbetare på kontoret. Vi är ett ungt, kreativt och personligt kontor som formas av oss som jobbar här. Här finns möjlighet att både påverka sina uppgifter så väl som hela kontorets framtid. Vi har en modern företagskultur där frihet

under ansvar ger dig stora möjligheter att växa som arkitekt. Vi lägger stor vikt vid personlig utveckling, gruppsammanhållning och att ha kul på jobbet. Därför värderar vi högt våra årliga studieresor och möjligheten att regelbundet vidareutbilda oss.

Vi söker en driven stadsplanerare!

Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet och bl a jobbat som handläggare med detaljplanering och planering i tidiga skeden och som har en skarp gestaltande förmåga.

Tjänsten hos oss innebär att du i rollen som handläggare kommer att få jobba med blandade arbetsuppgifter, men initialt med ett tyngdpunkt på detaljplanering. Denna roll hos oss innebär bl a att du ska vara driven att utveckla god stadsplanering genom ett aktivt skissande och kunskapssökande kombinerat med förmågan att samverka med beställare och intressenter. Förutom ett stort intresse för samhällsbyggnadsfrågor ska du även ha god kunskap om stadsbyggnadsprocesserna och aktuell lagstiftning samt analytisk, kommunikativ och strategisk förmåga. Tjänsten kräver att du behärskar svenska språket väl i tal och skrift.

Om beskrivningen ovan stämmer på dig, mejla oss på jobb@alstudio.se Bifoga ditt CV och några exempel på projekt du jobbat med tidigare. Skriv dessutom gärna några rader om varför du vill jobba på AL Studio och vilka hjärtefrågor du brinner för. Har du frågor om tjänsten kan du så klart också ringa direkt till Dzejna Wallin på 0709-955207

Erfaren arkitekt

Vi är även intresserad av dig som har längre erfarenhet och som redan idag jobbar som ansvarig arkitekt eller projektledare med stadsplanering och/eller husbyggnad. Tveka inte då att kontakt oss för ett samtal!

Vi ses!

0709-955251 

info(at)alstudio.se  

Tipsa 

AL STUDIO AB, ORG: 556917-6703

JÄRNTORGSGATAN 12-14, GÖTEBORG // WWW.ALSTUDIO.SE

Copyright © AL Studio